Det er en del å sette seg inn i før en kan begynne å selge lokalmat. Her har vi samlet de ressursene du trenger for å starte opp og bli med i Bondens marked.
- Håndboka: Gir deg svar på det meste du lurer på om Bondens marked. Kriterier, informasjon, logo, praktisk gjennomføring, forsikring etc.
- Kriterier og økonomi: Kriterier for å bli med står i håndboka. Dette er kun en enkel oppsummering, samt økonomien i å bli med i Bondens marked.
- Mattilsynet: Samleside for alt som har med lokalmatproduksjon å gjøre.
- Lokale markeder: Lokallagene er organisert som samvirker, og inntaktskrav samt kostnader varierer noe.
- Vedtekter: Her er normalvedtektene. Lokallagene har vedtekter som ligner dette.
- Prøvemarkeder og informasjonsmøter: Her kan du som ny være med gratis, og få god hjelp til å gjøre din stand mer attraktiv.
- Søknadsskjema: Søknadsskjema for nye produsenter.
- Grønnsaksprodusenter: Muligheter for samarbeid om utsalg.
- Økoprodusenter: Stor etterspørsel etter økoprodusenter!
- Vestland: Velkommen til nye produsenter og nye markedsplasser I 2021 skal vi teste ut Voss, Knarvik, Os og andre nye markedsplasser. Bli med!